NYE TILTAG OG KONSULENT

NYE TILTAG OG NY MEDARBEJDER / KONSULENT

 

ARKKON arkitekter har gang i udviklingen, hvor fokus i høj grad går på fornyelse og tilpasning af de mange krav og udfordringer, som stilles til rådgiverbranchen i dagens byggeri.

Igennem det sidste halve år har der specielt været fokus på efteruddannelse og opgradering af kvalifikationer. 3 af ARKKON´s medarbejder har gennemgået en uddannelse som skal sikre virksomheden de nødvendige kvalifikationer som er nødvendige for at sikre fremtiden for både kunder og virksomheden.

I marts 2022 afsluttede Torben Ternstrøm uddannelsen som ARBEJDSMILJØKOORDINATOR og Jonny Müller har ligeledes i marts afsluttet uddannelsen som CERTIFICERET RÅDGIVER I BÆREDYGTIGT BYGGERI.

Sidste skud på stammen er, at ARKKON nu også kan tilbyde Brandrådgivning i Brandklasse 2. Uwe Nielsen har i maj 2022 afsluttet uddannelsen som CERTIFICERET BRANDRÅDGIVER i brandklasse 2 (BK2).

Udviklingen skal ikke stoppe her og der er yderligere planer og nye tiltag i støbeskeen.

Derfor har ARKKON arkitekter tilknyttet arkitekt Hans Toksvig Larsen som fast konsulent.

Hans Toksvig Larsen skal med sin baggrund og viden fra rådgiver-og byggebranchen bidrage med sine strategiske kompetencer og store netværk til denne udvikling.

Hans Toksvig har gennem 38 år opbygget en solid erfaring som arkitekt med fokus på ledelse og udvikling af markedet.

I dag driver han firmaet TOKSVIG Rådgivning, hvor han med udgangspunkt i Odense arbejder med og repræsenterer en række arkitekt-og ingeniørfirmaer fordelt over hele landet.

Med sin baggrund som sønderjyde og konkrete tegnestueerfaringer med tidligere afdelinger både i Sønderborg og i Tønder – hvor TOKSVIG Rådgivning også er medlem af Tønder Erhvervsråd, har han et solidt kendskab til de særlige forhold, som er udgangspunktet lokalt i Tønder.

”Med Hans Toksvig ombord får jeg derfor en fast sparring og vurdering af de muligheder, som vi hér i Tønder står overfor – både lokalt og i et lidt bredere perspektiv i forhold til udviklingen regionalt” – siger Uwe Nielsen. ”Jeg har gennem en årrække kendt Hans Toksvig som en stærk personlighed og med hans kæmpe netværk og en ligefrem tilgang til hverdagens udfordringer for en tegnestue som ARKKON arkitekter, er Hans den helt rigtig person vi har fået med på holdet”.

”Det er et stort privilegium for mig at kunne bidrage til den spændende rejse, som ARKKON arkitekter har begivet sig ud på” – tilføjer Hans Toksvig og fortsætter – ”ting tager tid, men med den positive indstilling, jeg møder hos ledelsen og medarbejderne er der et godt grundlag for at vi kan nå de mål, som vi er ved at fastlægge for firmaet fremover”.